Uldum
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 17. august 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 17. august 2022

DR1

06:00  

Pølser i Frilandshaven
Pølser i Frilandshaven Frilandshavens sommermenu står på håndlavede pølser med hjemmelavet remoulade og ketchup, alt sammen serveret på Jørgen Skouboes nylavede parasolbord. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 02.08.06

06:30  

Haven i Hune (10:10)
Haven i Hune (10:10) Anne Just besøger en græskardyrker med spaghettigræskar, figengræskar, gule, hvide, blå og store og små. Claus Dalby fortæller om citrusfrugter og chili i krukker, og viser hvordan man laver små haverum i den store have. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.06.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:35  

Curlingklubben begynder til... (2:5) - Spiller du quidditch? Eller er du bare gl
Curlingklubben begynder til... (2:5) - Spiller du quidditch? Eller er du bare gl Med ømme ben og skepsis møder Maria og Christian op til en ny dag i motionens tegn. Dag to går til Aarhus, hvor Curlingklubben skal prøve kræfter med en mystisk, magisk og måske endda lidt skræmmende holdsport, nemlig quidditch. Foruden besværet med at løbe med en kost mellem benene, kommer særligt Maria på prøvelse, da hun har det rimelig op-ad-bakke med holdsport, og det ikke er tilladt at bande på banen... fuck.

07:45  

Små øer - store historier (1:5)
Små øer - store historier (1:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter Christina Vorre til øen Hjelm. Her forsøger de med en ny vinkel på en af Danmarkshistoriens mest diskuterede uopklarede mord - mordet på Erik Klipping. De leder også efter en skjult falskmøntneri-smedje, men finder en hemmelig underjordisk løngang! Og så skal vi høre om hvordan man i nyere tid overlevede som ensom fyrpasser gennem 30 år på en af Danmarks mest isolerede øer.

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale VI (1:8)
Hvis vægge kunne tale VI (1:8) Svensk reportageserie fra 2020. (Det sitter i väggarna) Hvad ved du om det hus, du bor i? I idylliske Hammerdal i Sverige bor familien Bågling Källström. De er for nylig flyttet ind i deres drømmehus "Glashuset", der er bygget af den sagnomspundne Erik "Skægbajsen" Persson. Parret vil genopbygge husets gamle kakkelovn, og heldigvis står bygningsrestaurator Erika Åberg klar til at hjælpe. For hvordan istandsætter man uden at udviske de fascinerende spor fra fortiden?

08:30  

Hvis vægge kunne tale VI (2:8)
Hvis vægge kunne tale VI (2:8) Svensk reportageserie fra 2020. (Det sitter i väggarna) På herregården i Åbylund har familien Andersson Patocka boet i flere generationer. 31-årige Ingrid har netop overtaget herregården efter sin far og vil lære alt om gårdens historie. Hvem var farbror Henrik, der gravede efter guld i USA? Og gemmer der sig et lig i gårdens mure? Antikekspert Rickard Thunér graver i historien efter svar.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:15  

Bamselægen - Spiserøret (11)
Bamselægen - Spiserøret (11) Magnus' bamse Hunni kaster op, og det gør ondt i halsen. Magnus tror, det er fordi, Hunni er faldet ned fra en rustchebane og har fået sand i munden. Men er det nu også derfor, den er gal? Det skal Bamselægen Sandra hjælpe med at finde ud af. Magnus assisterer Sandra, og sammen finder de noget meget mærkeligt på røntgenbilledet. Følg med og se, om Hunni har slugt mere end sand.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (35)
Hey Duggee (35)

07:00  

Velkommen i 0.A (10)
Velkommen i 0.A (10) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Det er længe siden, at Arthur og Hazem har haft en legeaftale, men i dag skal Arthur hjem på besøg. Der er ting, som er lidt anderledes hjemme hos Hazem fx maden. Hazem finder gamle billeder frem fra børnehaven. Det, synes de begge, er hyggeligt. Der er sket meget siden, de havde sidste dag i børnehaven.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:19  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28)

08:20  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

08:35  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:10  

Husdrømme VII (1:10)
Husdrømme VII (1:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) Vi besøger nogle af husene fra de tidligere sæsoner. Hvad har ændret sig i huset eller familierne siden sidst? Vi følger også værten Gert Wingårdh og hans hustru Karins eget sommerhusbyggeri. Hvad kan gå galt, når Sveriges mest kvalificerede arkitekt bygger sit eget hus?

10:10  

Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre
Dyrehud og slangeskind: Dyrenes gådefulde ydre Østrigsk dokumentar fra 2020. (Under Cover: Every Body Needs a Coat) Fjer, skæl, pels, skjolde eller pigge. Alle dyr har et unikt ydre lag, som beskytter dem mod elementerne, hjælper med at regulere deres kropstemperatur og skræmme fjender væk. Her udforsker vi, hvordan de forskellige typer yderlag har udviklet sig gennem millioner af år, hvilket formål de tjener, og hvordan de hjælper arterne med at overleve.

DR2

09:35  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte De mest alsidige kvindelige atleter i Europa står for en stor del af underholdningen denne formiddag ved EM i atletik i den tyske by München. Syvkampen går i gang med de to første discipliner, 100 meter hækkeløb og højdespring. Der er også dansk deltagelse når Annemarie Nissen løber indledende heat på 400 meter hæk. Derudover byder formiddagen også på hammerkast, diskoskast og trespring. Kommentatorer: Henrik Liniger & Christian Munk Petersen

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:25  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:40  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:49  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:08  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (8)
Cirkusliv i savsmuld (8) Cirkusreglementet siger, at man skal holde en årlig fridag i cirkus. Men det er svært for alle de aktive cirkusfolk, som hellere vil arbejde end holde fri.

10:50  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

11:20  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

11:45  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Fælder og fundament
Frank & Kastaniegaarden - Fælder og fundament Kastaniegaarden har en tyv, som stjæler kålplanter fra mistbænken, så Frank har sat fælder op. Der skal også lappes bukser, støbes fundament på møllehuset og så drømmer Frank om et refugium af hængepil, der skal omkranse søen.

12:45  

Spis og spar III (7:8)
Spis og spar III (7:8) I Brande bor Cille og René og de har hang til nemme løsninger. I hvert fald når det kommer til madlavning. Sammen har parret Thea på to år og med Cille der arbejder om natten bliver det René det står med det meste af praktikken i hverdagen. René er ikke glad for fordelingen i hjemmet, og synes det er alt for hårdt. Cille sover det meste af dagen og er ikke vild med at vågne op om eftermiddagen og spise det store aftensmåltid til morgenmad. Men det er ikke kun fordeling og aftensmåltidet der er problemet. Hver dag køber René pølsehorn til frokost og Cille spiser ikke mad om natten, men drikker flere liter energidrik på en nattevagt. Så der er nok at tage fat på for programmets kok Jesper Vollmer, når ham og Sofie kommer familien til undsætning. Der er mange vaner at ændre og der er rigtig mange penge at spare.

13:30  

Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6)
Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6) Med tre Robert Priser og fire Bodil Priser har Paprika mere end én gang slået sit navn fast på den danske skuespil scene. Nu viser hun lidt af magien bag alle hendes roller. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Naja Munthe & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

14:35  

PostNord Danmark Rundt 2022: 2. etape. Assens, enkeltstart, direkte
PostNord Danmark Rundt 2022: 2. etape. Assens, enkeltstart, direkte Årets felt bevæger sig fra Sjælland til Fyn, hvor der på 2. etape venter den første, store chance for tidsforskydninger i klassementet. I Assens venter en 12,2 kilometer lang enkeltstart i og omkring den sydvestfynske købstad. Med start i Østergade i hjertet af Assens, bliver rytterne budt på brosten, skøn natur og havudsigt, inden de én efter én kommer i mål ud for Arena Assens. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

DR2

13:30  

European Championships: Atletik
European Championships: Atletik De mest alsidige kvindelige atleter i Europa står for en stor del af underholdningen denne formiddag ved EM i atletik i den tyske by München. Syvkampen går i gang med de to første discipliner, 100 meter hækkeløb og højdespring. Der er også dansk deltagelse når Annemarie Nissen løber indledende heat på 400 meter hæk. Derudover byder formiddagen også på hammerkast, diskoskast og trespring. Kommentatorer: Henrik Liniger & Christian Munk Petersen

14:00  

European Championships: Cykling, enkeltstart (k), direkte
European Championships: Cykling, enkeltstart (k), direkte Hvem er stærkest i kampen mod uret? Følg European Championships i enkeltstart i München. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche & Alex Rasmussen

TVR

12:05  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

12:45  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

13:01  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:30  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

13:45  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

14:05  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:25  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

14:55  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

DR1
DR2

15:20  

European Championships: Sportsklatring, boulder + lead (k), direkte
European Championships: Sportsklatring, boulder + lead (k), direkte Det kræver udholdenhed og pivstærke fingre at blive den næste vinder af European Championships i sportsklatring. Følg mesterskabet direkte fra München. Kommentatorer: Per Colstrup & Peter Walbum

16:25  

European Championships: Atletik
European Championships: Atletik De mest alsidige kvindelige atleter i Europa står for en stor del af underholdningen denne formiddag ved EM i atletik i den tyske by München. Syvkampen går i gang med de to første discipliner, 100 meter hækkeløb og højdespring. Der er også dansk deltagelse når Annemarie Nissen løber indledende heat på 400 meter hæk. Derudover byder formiddagen også på hammerkast, diskoskast og trespring. Kommentatorer: Henrik Liniger & Christian Munk Petersen

17:00  

European Championships: Sportsklatring, boulder + lead (k), direkte
European Championships: Sportsklatring, boulder + lead (k), direkte Det kræver udholdenhed og pivstærke fingre at blive den næste vinder af European Championships i sportsklatring. Følg mesterskabet direkte fra München. Kommentatorer: Per Colstrup & Peter Walbum

17:45  

European Championships: Cykling, enkelstart (m), direkte
European Championships: Cykling, enkelstart (m), direkte Hvem er stærkest i kampen mod uret? Følg European Championships i enkeltstart i München. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche & Alex Rasmussen

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:01  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Den ultimative redningsaktion: Vovserne redder åbningsceremonien + Den ultimative redningsaktion: Vovserne redder Adventure Bay legene

17:00  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Historier med børns sovedyr i hovedrollerne. Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

17:25  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

17:30  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

17:45  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

DR1

18:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Spise med Price - At være eller ægge være
Spise med Price - At være eller ægge være Der er travlhed i hønsegården når James og Adam Price laver fem forskellige fantastiske æggeretter... selvfølgelig med æg fra egne høns. ADVARSEL: I dette program laves flere fantastiske æggeretter (bla. Eggs Benedict" og "Soufflé au Grand Marnier") som på de fleste er stærkt vanedannende.

20:30  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden (1:6)
Løvens hule - velkommen til virkeligheden (1:6) Jesper Buch har investeret 1,5 million kr. i en app, der skal hjælpe danskerne med deres skat. Men Skatteguiden har omkostninger for op mod en halv million kr. om måneden og tjener ingen penge. Mia Wagner og Christian Arnstedts investering, Klub Venus, kæmper for at aftabuisere onani.

DR2

19:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte Der skal findes en perlerække af europæiske mestre, når EM i svømning på lang bane løber af stablen i Rom. Kommentatorer: Kristian Pedersen & Tobias Bjerg

19:45  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Hele seks nye europamestre skal findes ved aftenens konkurrencer ved EM i atletik i München. Hos kvinderne gælder det stangspring, hammerkast og 400 meter, mens mændene skal dyste om medaljer i 110 meter hækkeløb, trespring og 400 meter. Syvkampen fortsætter også med yderligere to discipliner, kuglestød og 200 meter løb. Kommentatorer: Henrik Liniger & Christian Munk Petersen

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Den grønne optur: Kan vi bygge solen på jorden?
Den grønne optur: Kan vi bygge solen på jorden? Anna Lin elsker sin telefon og de sociale medier. Men hendes TikTok og Instagram kræver også store mængder energi. Derfor tager Anna og Thøger til Sydfrankrig, hvor de ser de på en kontroversiel grøn løsning. De får også lov til at opleve en vild science fiction-løsning, hvor forskere forsøger at skaffe nok energi ved at bygge solen på jorden. TV-vært Anna Lin har klimaangst og frygter for vores jord. Sammen med klimakorrespondent Thøger Kirk tager hun rundt i Europa og ser på løsninger, der skal hjælpe os med at bremse krisen. Men kan turen dæmpe hendes angst?

21:55  

PostNord Danmark Rundt 2022: 2. etape
PostNord Danmark Rundt 2022: 2. etape Et sammendrag fra 2. etape af PostNord Danmark Rundt, hvor årets felt bevæger sig fra Sjælland til Fyn. Her venter den første, store chance for tidsforskydninger i klassementet. I Assens venter en 12,2 kilometer lang enkeltstart i og omkring den sydvestfynske købstad. Med start i Østergade i hjertet af Assens, bliver rytterne budt på brosten, skøn natur og havudsigt, inden de én efter én kommer i mål ud for Arena Assens. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

22:15  

Mord i skærgården: I sandhedens navn
Mord i skærgården: I sandhedens navn Svensk krimiserie fra 2018. (Morden i Sandhamn: I sanningens namn) På årets sejlerskole begynder nogle af de ældre drenge at mobbe Benjamin. Det bliver så slemt, at en ældre mand griber ind for at hjælpe ham. Da Benjamin forsvinder, opdager politiet, at den barmhjertige samaritan er en kendt pædofil. Nu bliver det et kapløb med tiden at få opsporet drengen. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

23:45  

Alene i vildmarken II (6:8)
Alene i vildmarken II (6:8) De resterende deltagere kæmper nu hver deres kamp for at blive i konkurrencen. Kulden er ved at slå nogen hjem, mens sult og ensomhed er den helt store modstander for andre. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

DR2

23:00  

Den dømte: Hvem dræbte Matty? (3:4)
Den dømte: Hvem dræbte Matty? (3:4) Britisk krimidramaserie fra 2021. (Innocent) Efter Karens trusler er Sally bekymret for sine husværters sikkerhed, så hun beslutter at flytte. Samtidig afhøres Gary Walker af politiet. Hans undvigende svar virker ikke overbevisende. Også John Taylor hentes ind til afhøring. Er en af de to mænd Mattys morder?

23:45  

Hedningen, heksen og hyldemor (3:3) Julebuk
Hedningen, heksen og hyldemor (3:3) Julebuk Uhyggelige trolde, orker og hekse fylder Rådhuspladsen i København. Religionshistoriker Rune Hjarnøe har arrangeret et Julebuk-optog, som skal hente de gamle traditioner tilbage og give verden en rusketur.

TVR
DR1

00:30  

Løgnens hus (4:4)
Løgnens hus (4:4) Britisk thrillerserie fra 2022. Fiona opdager, hvem Toby i virkeligheden er. Hun beslutter sig for at konfrontere ham og lokker ham ud til lejligheden. Samtidig er Bram på flugt. Han tænker over, hvad han har mistet, og begynder at udføre sidste del af sin plan.

01:20  

Taggart: Undfangelse og død
Taggart: Undfangelse og død Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: Genesis) En kvinde skubbes i døden fra taget af et parkeringshus. Sporene synes at føre til en fertilitetsklinik, hvor kvinden modtog behandling for barnløshed. Skal morderen findes blandt klinikkens øvrige patienter eller blandt dens ansatte? Eller måske blandt den kristne antiabortgruppe, der demonstrerer uden for klinikken? Taggart-holdet går på jagt efter svarene. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

02:30  

Guld på godset (2)
Guld på godset (2) Fire danske slotte danner de smukke rammer, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge åbner Ledreborg Slot sine gamle døre, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af slotsejer Silvia Munro, som er 8. generation på slottet. Hun kender hver en krog af det imponerende slot og tager os blandt andet med i fangekælderen og fortæller historien om dengang hun fandt ud af, at det blev hende, der skulle arve Ledreborg. Vurderingseksperterne sætter værdi og historisk perspektiv på de besøgendes medbragte sager. Og spændingen stiger, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter sætter deres skatte til salg foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for et gammelt chatol og en moderne motorcykel, der fremstår som et vildt kunstværk. Sendt første gang 03.07.13

03:30  

Hammerslag - Liebhaveri på Lolland
Hammerslag - Liebhaveri på Lolland Hammerslag er taget til Lolland for at se, hvad øen har at byde på af liebhaveri. Kristine Virén og Lars Lyng skal dyste mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser, når priserne på to eksklusive boliger skal gættes. Vært, Tina Müller, byder først velkommen i en gennemført bolig med en helt uovertruffen beliggenhed, kun 10 lange skridt fra Guldborgsund. Herefter toppes oplevelsen med en bolig på hele 530 kvadratmeter med både kobbertag, te-pavillon og designerhåndvaske.

DR2

00:15  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (3:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (3:8) Adam møder endelig godsejer Ditlev og beslutter sig for at skrive en sang. Lilibeth opsøger igen torvet - denne gang for at male de lokale fynboeres skygger. Og så går kunstnerne på opdagelse hos fynbomalerne i de gamle sale på Faaborg Museum. Presset stiger da de ser deres fremtidige udstillingslokale for første gang. Tre store lokaler der skal skabes nye værker til.

00:45  

Ægyptens sidste gåde
Ægyptens sidste gåde Dokumentar fra BBC fra 2011. (Mummifying Alan: Egypt's Last Secret) Hvordan bar de gamle ægyptere sig ad med at stoppe nedbrydningen af det døde legeme og præservere det for evigheden? Den britiske taxichauffør, Alan Billis, har doneret sit legeme til videnskaben, og en gruppe forskere fra Storbritanniens ledende retsmedicinske afdeling har sat sig for at løse mummificeringens mere end 3000 år gamle gåde.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, ULDUM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0811225535